уторак, 11. јун 2013.

Слијепу и глуву дјевојку излијечила Пресвета Богородица Кијевско-Печерска

Лена Мелничшенко је рођена здрава, али је у дванаестој години изгубила вид и слух. Од самог почетка, љекари нису давали наду њеној породици, наглашавајући да је ситуација са њеним здрављем веома озбиљна и непоправљива.

Према дијагнози, Лена је боловала од тумора на очном нерву који није излијечив и пацијента у потпуности лишава чула вида. Ни ово није било довољно, већ је и Ленин слух почео да слаби, све док није сасвим престала да чује.

Међутим, Лена није изгубила наду. Често је одлазила у Кијевско-Печерску Лавру и нарочито се молила пред чудотворном иконом Пресвете Богородице. Након двије године молитве, стрпљења и истрајности, Пресвета Богородица ју је даривала исцјељењем.


Мајка Божија и Мајка свих нас је изнова учинила чудо. Вијест се брзо проширила. Лена је одмах посјетила своје љекаре (из Израела и Украјине) који су, након посматрања, са запрепашћењем потврдили да се десило чудо.

Након неколико мјесеци Лена је такође почела да чује – чудо је сада било потпуно. Данас је она сасвим здрава физички и душевно , и наставља да посјећује Пресвету Богородицу Кијевско-Печерску, која јој је толико помогла и учинила је живим примјером вјере, стрпљења и молитве.




Извор: MYSTAGOGY




Нема коментара: